Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

"ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑΜΑ"..


"Συγνώμη μαμά" του Γιώργου Βασιλειάδη

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2009, 06:43


ΚΑΙΤΗ ΠΑΠΑΝΙΚΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΤΖΗΣ
ΜΟΝΟ ΓΙΑ 5 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ 9/12 ΜΕΧΡΙ 13/12/2009

Λόγο και μουσική συνδυάζει το ντουέτο επί σκηνής, της Καίτης Παπανίκα και του Αλέξανδρου Χατζή. Μέσα από το Μουσικό Θεατρικό Έργο «Συγνώμη Μαμά...» του Γιώργου Βασιλειάδη, ξεδιπλώνουν μια ιστορία γεμάτη τρυφερότητα, μουσική και τραγούδι.

Αξιοσημείωτη είναι η απόλυτη αρμονία και χημεία που συνδέει τους δύο πρωταγωνιστές στη σκηνή, δημιουργώντας μαγικές στιγμές. Δύο ήρωες, ένας άντρας και μια γυναίκα, αποκαλύπτουν τις διαφορετικές πτυχές στις σχέσεις των δύο φύλων μέσα από το Μουσικό Θεατρικό Έργο «Συγνώμη Μαμά».

Ένα ρεσιτάλ ηθοποιίας της Καίτης Παπανίκα σε ένα έργο άκρως αληθινό, όπου κάθε θεατής βρίσκει και κάτι από τον εαυτό του. Βλέπουμε μια Καίτη Παπανίκα όπως δεν την έχουμε δει ποτέ, να διδάσκει ερμηνεία και να συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες Ελληνίδες ηθοποιούς.

Στο ρόλο μιας μέσης Ελληνίδας γυναίκας με το όνομα Κυβέλη, εξιστορεί και βιώνει επί σκηνής το παρελθόν και το παρόν της ταυτόχρονα. Η διήγηση της ξεκινά από τα μαθητικά της χρόνια και καταλήγει ως τα βαθιά γεράματά της.

Κατά τη διάρκεια του έργου η ηθοποιός μεταλλάσσεται από δεσποινίς σε κυρία μεσήλικα και ηλικιωμένη, με μικρές παρεμβολές στα ρούχα, στο χτένισμα και το μακιγιάζ.

Μουσική: Κώστας Χατζής, Αλέξανδρος Χατζής
Τραγουδά επί σκηνής: Αλέξανδρος Χατζής
Συγγραφή-σκηνοθεσία: Γιώργος Βασιλειάδης

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: ΤΕΤΑΡΤΗ 9.15 –ΠΕΜΠΤΗ 9.15- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.15 -ΣΑΒΒΑΤΟ 9.15 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 8.00

ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ
(Βασ.Όλγας 150, τηλ.:2310 834 996)